Pyrenees Berge hier kom ek….

20160608-123948.jpg

Wel hier gaan ek, more klim ek op die vliegtuig en ontdek die wereld soos Jannie du Toit sing. My vrou se baie vir my ek is die Here se witbroodjie en ek begin haar nou al te glo. Dankie Here vir hierdie geleentheid. Ek het die behoefte om hier die storie te vertel ( het dit al in die kerk vertel).
Wel dit het gekom met een van ons lidmate Louis Holtzhausen wat gevra het ek moet sy seun en sy vrou, so n bietjie vir n mountain bike ride vat, as hulle hier kom vakansie hou uit Switserland.
Wel ek het dit toe gedoen en dadelik het ek en Frans en sy Duitse vrou Dajana geclick. Die gesprek het by alles gedraai en ook onder andere oor die werk van die Here en die fonds insamelings projekte wat ek aanpak. Ek het toe aan hulle vertel van die keer wat ek van Pretoria na Mosselbaai gery het, die ander keer van Paternoster na Port Shepstone, die Epic, die Otter en my 300 km. tog van Kaap Agulhas na Mosselbaai. Elke keer het ek geld ingesamel vir die een of ander projek in die Koninkryk. Dajana het veral baie belang gestel in die gesprek en dadelik vir Frans gese ek en hy moet iets saam doen. Wel dit toe maar daar gelaat en na ‘n lekker ete by Eight Bells Hotel is ons huistoe.
Maar Frans het kontak gehou. Die Here het met hom begin werk….
Eendag kry ek toe ‘n mail wat se hy wat Frans is wil graag betrokke raak by so ‘n projek. Hy sal sien wat hy kan doen daar in Switserland. Wel soos die spreekwoord se: “the rest is history”. Ons het meer as R140 000 saam ingesamel vir werk onder die Jeug in ons gemeente. En ons gaan die Transpyrees bergfietswedren in Spanje ry as fondsinsamling projek. Wat kan ek se? Die ding het groter as ek geraak en Frans werk nou net so hard in die Koninkryk soos ek. Sondag begin ons met ons 7 dae tog oor die Pyrenee berge.

Hier is wat die website se:
ADVENTURE 2016> 7 Stages > 775km > 20.600m of accumulated
climbing

STAGES TRANSPYR 2016:

– Stage 01: 12 junio, ROSES > CAMPRODON (120km, 2.500m pos. – 1.245m neg.)
– Stage 02: 13 junio, CAMPRODON > LA SEU D´URGELL (115km. 2.600m pos. – 2.535m neg.)
– Stage 03: 14 junio, LA SEU D´URGELL > EL PONT DE SUERT (120km, 3.500m pos. – 2.885m neg.)
– Stage 04: 15 junio, EL PONT DE SUERT > AINSA (95km, 3.400m pos. – 3.540m neg.)
– Stage 05: 16 junio, AINSA > JACA (95km, 2.900m pos. – 2.315m neg.)
– Stage 06: 17 junio, JACA > BURGUETE / RONCESVALLES (135km, 3.200m pos. – 2.740m neg.)
– Stage 07: 18 junio, RONCESVALLES > HONDARRIBIA (95km, 2.500m pos. – 3110m neg.)

Ek sien die saak so. Fondsinsameling gaan oor meer as rand en sent en fietswiele wat sing en twee ouens wat doen waarvoor hulle lief is. Fondsinsameling gaan daaroor dat mense betrokke raak in die Koninkryk van God en op hierdie manier ongekende seen beleef. Mag die naam van God drie Enig alleen die eer kry!!!!

“Ek wil die Here loof en nie een van sy weldade vergeet nie.”. Psalm 103:2

20160608-122909.jpg

Author: Henri Meyer (vdm)

Ek is 'n doodgewone outjie in Mosselbaai wat die Here wil dien met my lewe...

2 thoughts on “Pyrenees Berge hier kom ek….”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: